Even voorstellen

Mijn doelstelling

Je rijbewijs halen is een hele stap in je leven, dat kan al van het moment dat je 16,5 jaar bent geworden. Om veilig zelfstandig en comfortabel op de weg te rijden heb je een gedegen opleiding nodig. Deze vind je bij Rijschool Wijnhoven.

Ik ben Mark Wijnhoven met een passie voor auto’s en vrachtwagens, na een aantal jaren als freelance les gegeven te hebben bij een rijschool in de regio waar ik veel geleerd en inzicht gekregen heb in het opleiden en trainen, heb ik de stap genomen om mijn eigen rijschool te beginnen in Sevenum.

Ik ben gecertificeerd WRM en opgeleid RIS instructeur en geef les volgens de RIS methode, rijden in stappen. Het zelfstanding leren auto rijden stap voor stap op je eigen tempo.

Mijn werkwijze

Ik werk volgens de RIS methode in combinatie met een online APP. Dat wil zeggen dat ik jouw vorderingen zichtbaar maak wat je zelf kunt volgen overal waar je bent. Je ouders kunnen mee kijken hoeveel lessen je hebt gehad, maar ook je vorderingskaart bekijken welke stap je staat.

In overleg stellen wij samen je les pakket samen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Maatwerk leveren kan natuurlijk ook zo kom je nooit voor verrassingen te staan open en transparant. Je lest altijd met de zelfde instructeur in de zelfde leswagen.

Heb jij interesse en woon jij in een straal van +/- 10 minuten rijden vanaf centrum Sevenum.

Meld je dan aan via deze contact button en vul het inschrijfformulier in.

Mark Wijnhoven
Mark Wijnhoven